Urejanje okolice je zelo pomembno za čisto vsako hišo

Ko sva se s fantom vselila v najino novo hišo, sva bila zelo vesela. Takšen dom sva si res že zelo dolgo časa želela, in to nama je končno bilo omogočeno. Edina stvar ki nama pri tej hiši ni bila všeč, je bila definitivno terasa. Terasa oziroma okolica res ni bila urejena in to je mene osebno zelo motilo. Zato sem se odločila, da bom naredila neko akcijo in se lotila urejanja okolice. Urejanje okolice mi je bilo zelo pomembno, saj sem želela imeti res zelo lepo zunaj kot tudi notri.

Nato urejanje okolice sem seveda povabila tudi svojo mamo in pa svojo sestrično, da mi pomagata. Z veseljem sta se odzvale in smo se skupaj lepo lotili dela. Ker smo bile 3 je samo urejanja okolice trajalo res zelo malo časa in smo vse naredile praktično v ena dnevu.

Na to sem bila zelo ponosna, saj sem vedela, da nam bo uspelo in terase je izgledala res zelo lepo. Okoli hiše smo seveda samo še morale pustiti travo, kar nam je pomagal moj fant. Ko je to naredil, je bila okolica res takšna, kot bi morala biti že na začetku prednostno kupila hišo. Ampak ker sem seveda jaz videla potencial me takrat res ni motilo, a ko sem se preselila v hišo, sem definitivno želela spremeniti okolico. Urejanje okolice lahko zelo veliko naredi in dom popolnoma spremeni. Ko sem to naredila, sem bila res zelo vesela in veselila sem se, seveda druženja s prijatelji zunaj. Prej sem enostavno mislila, da bom konstantno notri in da terase sploh ne bom uporabljala, potem pa smo uredili okolico in kar naenkrat imam željo biti vedno zunaj.

Urejanje okolice je zelo pomembno za čisto vsako hišo

Urejanje okolice priporočam čisto vsem, ki imajo teraso, a je ne uporabljajo zaradi videza. Urejanje okolice je definitivno nekaj, kar lahko to spremeni in se tako začnemo končno družiti tudi zunaj.