Ploščice za teraso morajo biti predvsem grobe, da ne drsijo

Prišel je čas, ko smo se tudi mi odločili, da prenovimo teraso, kajti naša terasa je res lepa, sončna, velika in ko smo se pogovarjali, da veliko sedimo na njej, smo se skupaj odločili, da bi jo lahko prenovili, potrebne so bile nove ploščice za teraso, nova ograja in seveda nova oprema. Prav vesela sem bila tega, da bom imela lepo in novo teraso. 

Ko sem se preselila k fantu, nikoli nisem upala razmišljati o prenovi, enostavno sem se sprijaznila z takšno hišo, ki je bila, v isti hiši so živeli tudi njegovi starši in raje sem pustila, da oni skupaj z njegovim sinom urejajo stvari pri hiši. Tako da me je prenova terase presenetila, ker sem si jaz to po tihem želela, da bi imela lepo teraso.

Ko so se začela dela, pa mi je mož rekel, da greva izbirat ploščice za teraso, presenetil me je, ker sem mislila, da bo ploščice za teraso izbral z očetom, tako sem bila srečna, da sem lahko jaz izbrala ploščice, on  mi je rekel, da je zraven samo zato, da bova izbrala kvaliteto, kar pa se tiče barve in vzorca, pa je čisto moja izbira.

Na koncu, ko so ploščice za teraso bile položene in ko smo mi dali mizo in stole je bilo resnično videti fantastično, kako je to nastal en lep prostor, kjer bom jaz sigurno preživela veliko svojega časa. Na vrhu je bila montirana tudi tenda, tako da je terasa bila pokrita. Tako so bile na terasi moje ploščice za teraso, ki so jih pohvalili tudi drugi, vsem so bile lepe, kajti izbrala sem prav posebne, ki so zemeljske barve, da so se povezale z naravo, ko sem dodala na teraso par loncev rož je nastal res lep sproščujoč kotiček za uživanje ob kavi ali prebiranju knjige. Še danes sem vedela, ko vidim v hiši od fanta, ploščice za teraso, ki sem jih izbrala jaz.