Otrokom je najbolj udobna pralna maska

Ste že kupili maske otrokom, ker gredo ponovno v šolo? Ja, živimo v času, ko so maske še, kar obvezen in za večino otrok je pralna maska najudobnejša in jo nosijo najraje. Res je, da je potrebno takšne maske redno umivati, da imajo otroci čiste maske, na to nikar ne pozabite, kajti potem je bolje, da nosijo medicinske maske in jih menjujejo vsak dan. 

Sama sem precej natančna glede tega in moj otrok ima 5 mask, za vsak dan eno masko. Tudi njemu je najbolj udobna pralna maska, ravno zato jih ima 5 na teden, tako da jih konec tedna obvezno operem in zlikam. Tako sem se navadila in tako delam še danes. Res smo bili vsi skoraj prepričani, da ta korona ne bo trajala toliko let, a žal smo še kar tam, ko moramo nositi maske in upoštevati določene ukrepe. Sama upam, da je to šolsko leto zadnje, da se to dogaja. 

Otroci bi morali biti igrivi, sproščeni, brezskrbni, tako pa so obremenjeni s stvarmi, ki jih drugi otroci prej niso poznali. Pri nas pride v poštev pralna maska za vso družino, vsi nosimo pralne maske, razen v primeru, ko masko pozabimo doma in je nimamo pri sebi.

Ali je pomembno, kako je narejena pralna maska?

Seveda je pomembno in vse več se mi zdi, da je na trgu veliko pralnih mask, ki so narejene napačno, ker so samo vir dohodka. Tako, da bodite pozorni, kakšne maske kupujete, pozanimajte se, kakšna pralna maska je dobra in kje jo lahko kupite. Jaz grem najraje v lekarno, kajti nekako še zaupam lekarnam, da imajo stvari, ki so v redu. 

Moj otrok bo letos spet nosil masko, upam pa, da zadnjič, kako pa bo, pa se ne ve. Zagotovo pa bo pralna maska ostala v spominu za vse večne čase.