Nova stanovanja in nepremičnine Koper, ki so ujela moj pogled

Ravnokar sem bila na obali in opazila, da se gradijo zelo lepe nepremičnine Koper, ki bi bile zelo zanimive za ogled. Trenutno živim v Portorožu in sem ugotovila, da bi mi bolje ustrezalo biti, kje drugje. Dejansko mi Koper vedno bolj deluje takšno mesto, ki bi bil bolj primerno zame.

Morda se motim, ampak dokler ne preverim mislim, da bom težko rekla. Predvsem bi mi bolje ustrezal mir skozi celo leto. Portorož je, ko je sezona čisto preveč živahen na trenutke. Kdaj mi ustreza, žal pa ne vedno. Ko imam zelo veliko dela, mi res ne ustreza. Pa še malce sem se naveličala vsega tam. Ko sem pa zagledala te nepremičnine Koper, sem pa resno začela razmišljati, da bi se preselila v kakšno takšni idili.

Nova stanovanja in nepremičnine Koper, ki so ujela moj pogled

Ko sem prišla domov, sem takoj šla na splet preverit, ali morda kje kaj piše o tem oziroma ali je projekt že objavljen, da lahko pogledam načrte stanovanj, ki jih imajo nove nepremičnine Koper, in upam na to, da bodo kje navedene tudi cene. Verjetno bodo nekaj podobnega kakor za ostale nepremičnine oziroma malenkost višje glede na to, da delujejo bolj kakovostna.

Po tem, ko sem pregledala cel Koper po spletu, sem le izbrskala podatke o tem, kaj so nove nepremičnine Koper, ki resnično delujejo popolne. Bila sem že precej utrujena od raziskovanja, ampak me je tako zanimalo, da nisem mogla brez tega, da vse pregledam. Ugotovila sem, da so kvadrature kar precej velike. Ampak če pogledam cene nepremičnin v kopru, mislim, da lahko s prodajo stanovanja v Portorožu, vseeno nekaj prihranim. Zagotovo je to nekaj, kar je vredno razmisliti. Vsekakor moram pa čim prej začeti razmišljanje o tem, da ne bom prepozna. Lahko, da se bodo te nepremičnine Koper, zelo hitro prodale, ker res ne vem, koliko je zanimanja in kako agresivno oglašujejo ta stanovanja.