Nov mobilni operater je prišel z mnogimi prednostmi

Naša celotna družina je bila že kar nekaj časa pri istem mobilnem operaterju. Ker pa je sedaj minilo že kar nekaj let, ter se je trenutni mobilni operater iz leta v leto dražil, ter so cene postale že kar visoke, smo se odločili, da bomo ob potekli pogodbi zamenjali mobilni operater. Zato pa se je začelo brskanje za novimi mobilnimi operaterji, da bi našli kakšnega, ki bi ugajal vsem našim potrebam.

Poleg tega, da bi mobilni operater izkoristili zgolj za telefone, smo želeli takšnega, da bomo pri njih lahko tudi koristili storitev za televizor, tako da bi imeli vse skupaj lahko pri enemu mobilnemu operaterju.

Na srečo pa je takšen mobilni operater obstajal, ter smo se kar hitro odločili, da bo to pravilna izbira. Pri temu pa smo lahko tako zrihtali mobilno omrežje, kot tudi televizor, kar pa nam je bil glavni cilj. Poleg tega pa smo imeli tudi kot nova stranka pri mobilnemu operaterju, eno leto popusta, kot dobrodošlica v novo mobilno omrežje. 

Še ena stvar, za katero nas je ta mobilni operater prepričal, pa je bila še ta, da smo ob sklenitvi pogodbe lahko dobili bodi si brezplačni prenosnik, bodi si brezplačni televizor, ponovno kot dobrodošlica k operaterju. Tako pa smo se odločili za nov prenosnik, saj smo le tega tudi potrebovali, ter smo ga imeli namen v kratkem kupiti, vendar nam je mobilni operater ta strošek konkretno olajšal.

Nov mobilni operater je prišel z mnogimi prednostmi

Zato pa nam je podpis pogodbe pri novemu mobilnemu operaterju, prinesel same pozitivne posledice. Sedaj bomo končno imeli manjše mesečne stroške zaradi telefonov, še posebej pa prvo leto, ko imamo še tisti dodaten popust. Poleg tega pa imamo lahko tudi televizor zrihtan pri kar istemu operaterju, kar pa je prav tako super, da niso vse stvari razdeljene na svoje operaterje. Tisto darilo, ki pa smo ga dobili ob podpisu pogodbe, pa je bila zgolj še pika na i.