Imela sem gube na obrazu, predvsem okoli ust

Vedno sem se rada smejala. Tako sem z leti dobila gube na obrazu, predvsem okoli ust, ki jim rečemu tudi smejalne gube. Te so bile prisotne tudi okoli oči. Stara sem bila štirideset let in potrebno je bilo nekaj spremeniti glede nege kože. Do sedaj sem uporabljala navadne kreme, ker pa so gube na obrazu postale dokaj očitne, sem si želela spremembe.

Imela sem gube na obrazu, predvsem okoli ust

Najprej sem šla v kozmetični salon, da mi svetujejo katere kreme so najboljše. Dobila sem veliko različnih nasvetov. Nekateri so prisegali na naravne maske in sadja, meda in drugih sestavin. Spet drugi so svetovali različne kreme dragih proizvajalcev. Potem sem zasledila, da je potrebno nego kože negovati od znotraj in da je za to potrebno jemato kolagen. Vse to so bile metode, da se gube na obrazu zmanjšajo. Težko se je odločit med vsem tem, kaj je najboljše. Zato sem se odločila, da bom kombinirala zadeve. Začela sem jemati kolagen in tudi pripravljala hrano, ki je vsebovala več kolagena. Kupila sem si profesionalne in kvalitetne kreme, ki so vsebovale snovi za zmanjšanje gub. Pila sem zeliščne čaje za prečiščevanje telesa. Telovadila sem zmerno, tako da nisem pri tem okvarila tudi ščitnice. Ko sem bila na soncu sem vedno uporabila sončno kremo z visokim zaščitnim faktorjem. Vse te metode so dale rezultate in začela sem se boljše počutit. Zmanjšale so se gube na obrazu in boljše sem spala. Ker sem tudi bila v obdobju pred menopavze, je telo doživljalo tudi razne hormonske spremembe. Ko sem tudi to nekako uskladila, se je stanje kože, las in nohtov izboljšalo. Posledično temu so se zmanjšale tudi gube na obrazu, ki sem jih imela predvsem okoli oči in ust.

Moje zdravstveno stanje se je izboljšalo. Sedaj redno uporabljam hranilne kreme in si delam naravne maske za obraz. Sem zadovoljna z rezultati, ki sem jih dosegla.