Moje obrvi so mi najlepše

Resnično je danes obdobje, ko skoraj ne moremo imeti takšnih obrvi kot so naše naravne. Je pa res da je čas, ko obrvi niso tanke in tako ni veliko dela z oblikovanjem, kajti danes so najlepše obrvi tiste, ki jih ne spreminjamo preveč. Včasih si ženske preveč spremenijo obliko obrvi, ki jo imajo in potem to ni tako lepo, kajti naše obrvi niso zrasle takšnih oblik kar tako, vendar so z namenom takšne oblike, zato naj naj bi jih ženska spreminjala veliko, le malo oblikovanja rabijo.

Moje obrvi so bile najlepše, ko so bile čisto naravne in nisem popolnoma nič posegala v njih celotno mladost, ko pa sem prišla v starejša leta, sem prav videla, da bom morala moje obrvi malo oblikovati in tako poudariti moje oči. Kajti z leti se naš obraz spreminja in tako kot potrebujemo novi make up, tako potrebujemo drugačno oblikovanje obrvi in prav je da ne ostanemo enaki in da se spreminjamo. 

Jaz ko pogledam sebe, so mi moje obrvi najlepše, res pa je da ne posegam veliko v njih. Enkrat sem naredila napako in sem si jih čisto po pipala, od takrat naprej sem zelo pazljiva, kako so moje obrvi oblikovane. Kajti še kako se zavedam, da so obrvi na obrazu kar velikega pomena in da lahko še kako spremenijo obraz na lepše ali grše in naš pogled je odvisen od naših obrvi. Jaz imam rada močnejše obrvi, tako mi je celotni obraz lepši in bolj naravni, če ženska nima tistih ozkih obrvi, ki so po možnosti samo dve črtici.

Takšne obrvi so mi res kar malo smešne, ne vem katere ženske si dajo danes, ko so itak v modi širše obrvi, narediti čisto tanke. Res morate imeti poseben obraz, da vam bo to pasalo. Sama sem zagovornica naravnih, debelejših obrvi in moje so mi najlepše.