Danes je povečanje ustnic, čisto nekaj normalnega

Čas teče dalje in marsikaj, ko včasih ni bilo normalno, je danes postalo čisto nekaj vsakdanjega. Tako je tudi pri lepotnih posegih, kot so:

  • Povečanje prsi,
  • povečanje ustnic,
  • botoks,
  • operacija vek,
  • operacija nosu…..

Tudi sama se začela premišljevati, kako bi mi bilo, če bi moje ustnice bile malenkost polnejše, kajti moja zgornja ustnica je bila res majhna in bi bilo lepše, če bi bila polnejša. Tako sem en dan odločila, da grem na prvi pregled, samo po nasvet, kako bi bilo, če bi si naredila povečanje ustnic in kaj bi mi oni priporočali.

To je bil res dan, da sem presenetila samo sebe. Že nekaj časa nazaj opažam, da se spreminjam, kajti vedno sem bila zadržana in živela zelo klasično življenje, sedaj pa bi neprestano rada doživela kaj novega. Tako mi povečanje ustnic ni bilo več tako tuje, kot mi je bilo včasih.

Ker sem tisti dan želela samo pregled, sem presenetila samo sebe, ker sem se na koncu že naročila za poseg. Nisem oklevala, to pa zato, ker sem si rekla, da če sem prišla do sem, potem si to želim. Zakaj bi hodila na pregled in posvet, potem pa se za povečanje ustnic ne bi odločila. 

Odločitev je padla, povečanje ustnic sem si naredila. Ker je bilo povečanje ustnic tako minimalistično, tega nisem povedala nikomur. Prve dni sem bila pozorna, ali bo kdo opazil, pa ni. Tako da sem bila tudi glede tega srečna. Sama pri sebi sem videla razliko, da je bila zgornja ustnica polnejša, drugi pa niso opazili, da sem si dala povečanje ustnic in to mi je bilo všeč. Kajti ne bi bilo vseeno, če bi me neprestano spraševali, ali sem si dala povečanje ustnic, ker potem mi to sploh ne bi bilo všeč. Rada imam naravno lepoto, a če sem lahko lepša z majhnim neopaznim posegom, potem bom to tudi naredila.