Casio ura in nepričakovano darilo

Sam vedno rad razveselim mojo ženo, ker se točno zavedam, kaj vse počne, da lahko naša družina živi sproščeno, srečno in urejeno. Tokrat sem se odločil za Casio uro, ker sem videl, da je imela svojo uro že želo bogo in da se ji bo slej ko prej pokvarila. Imela je uničen pasek in tako sem opazil, da je uro že malo prekrivala z oblačili, da se pasek ne bi videl. 

Casio ura in nepričakovano darilo

Šel sem v trgovino z urami in že prej sem bil odločen, da bom kupil Casio uro, če bi me vprašali zakaj, ne bi vedel odgovoriti, nekako sem si zamislil, da so to dobre in kvalitetne ure. Večkrat slišim ali vidim, da nosijo ljudje Casio ure in so z njimi zadovoljni. Tako sem vedel, da ne bom zgrešil saj zaradi kvalitete, videz same ure, pa sem upal, da ji bo lep. 

Po navadi ji je lepo, kar izberem jaz in me včasih celo vpraša za nasvet. Videl sem prelepo Casio uro in tudi prodajalka je rekla, da največ ljudi kupi tisto uro, ki jo najprej opazijo. Nekako morate uro začutiti in jaz sem jo začutil, da je to prava Casio ura za ženo. Prosil sem jih, če mi lahko Casio uro zavijejo kot darilo, da nimam nepotrebnih poti še na poti domov. Ustregli so moji želji in mi uro res lepo pripravili, da sem jo lahko takoj nesel kot darilo. Še meni je bila ta Casio ura lepa, enako so mi bile prav lepe moške ure, tako da ne vem, če se ne bom enkrat oglasil in si pogledal tudi moške ure. Jaz ure ne nosim, ko pa tako razmišljam, pa bi imel eno lepo Casio uro. 

Včasih moramo pocrkljati tudi sebe in ni dvakrat za reči, da ne bom v prihodnosti tudi sam ponosno nosil Casio uro, ker so mi modeli te znamke prav lepi.