V katerem razredu pride v poštev šolska torba na kolesih

To je zelo dobro vprašanje, kajti resnično pridejo v poštev določeni razredi, da pride prav šolska torba na kolesih. Kateri pa so ti razredi. To sigurno niso višji razredi, ko so torbe lažje in jih učenci mečejo sem ter tja. Ne predstavljam si osmošolca, ki ima torbo na kolesih, enostavno to ne gre. Imate pa otroka v nižjem razredu, ki bo moral v šolo nositi težko torbo, polno zvezkov, takrat pa šolska torba na kolesih pride še kako prav. Torej odgovor je enostaven, šolska torba na kolesih je primerna za nižje razrede, ko je njihova torba težka.

Tako je veliko lažje za njih, saj jim ni potrebno nositi bremena na hrbtu, ampak lahko torbo lepo vlečejo za sabo in tako ne čutijo teže torbe in to je šolska torba nakolesih. Saj veste, kako težke so njihove torbe. To izkusite sami, ko mogoče pridete po njega v šolo in jo daste samo v avto, takrat čutite kako težke torbe so danes. Včasih so nižji razredi puščali zvezke in knjige v šoli, danes pa veliko učencev knjige in zvezke nosi domov, zaradi domačih nalog in učenja, da slučajno kaj ne pozabijo vzamejo vse domov in prav zaradi tega priporočajo, da je šolska torba na kolesih veliko bolj praktična, kot nahrbtnik.

Vaša je odločitev, katero torbo boste kupili otroku in vi veste koliko bo vaš otrok hodil peš v šolo in iz šole, to pa je ključnega pomena, katero torbo boste kupili, če ga boste vi vozili do šole in iz nje, potem je nahrbtnik čisto ok, če pa bo otrok v nižjem razredu hodil peš kar nekaj km, potem je prava rešitev šolska torba na kolesih, saj mu bo olajšala težo, ki jo morajo nositi otroci vsak dan. Vi pa izberite, katera je dobra, le naj bo lahka in kvalitetna, če pa bo to šolska torba na kolesih pa ne šparajte z živo barvo, da se bo videla na cesti.