Rent a car Ljubljana ponuja najem vozil tudi prek spleta

Rent a car Ljubljana je med prvimi rent a car podjetji, ki so začela ponujati najem vozil prek spleta v želji, da bi na ta način pridobili še dodatno število zadovoljnih in rednih strank. Med strankami, ki jih zanima najem vozila prek spleta, prednjačijo mladi, ki zelo pogosto uporabljajo internet. Odkar so se pri Rent a car Ljubljana odločili za to možnost, ugotavljajo izrazito naraščanje povpraševanja po njihovih storitvah.

Podoben trend rezervacije vozil prek spleta je zaslediti tudi pri drugih rent a car podjetjih in ne le pri Rent a car Ljubljana. Rent a car podjetja so se morala na spletno ponudbo svojih vozil zelo dobro pripraviti. Posodobiti so morali svoje spletne strani in jih narediti strankam čim bolj prijazno. Rent a car Ljubljana ves čas spremlja zadovoljstvo svojih strank.

V ta namen pošiljajo svojim strankam SMS-sporočila in ankete preko elektronske pošte. Večina strank je z njihovimi avtomobili in storitvami zelo zadovoljna. Na podlagi rezultatov anket načrtujejo svoje nadaljnje korake poslovanja. Ta strategija se je izkazala za pravilno, saj beležijo stalen porast povpraševanja po najemu njihovih vozil. Večina strank, ki se je enkrat odločila za najem vozila preko spleta, se tega poslužuje tudi v prihodnje, saj gre za zelo enostaven in hiter način rezervacije vozila. Zanimivo je, da so pri Rent a car Ljubljana opazili, da se storitev prek spleta poslužujejo tudi starejši uporabniki in ne le mlajši kot so sprva predvidevali.

To jih zelo veseli in nakazuje nadaljnjo pot njihovega poslovanja. Zaradi spletnega poslovanja so morali pri Rent a car Ljubljana zaposliti še tri dodatne informatike, ki skrbijo za nemoteno spletno poslovanje. Kljub temu, da so pri Rent a car Ljubljana za to morali odšteti precej dodatnega denarja, pa so z veseljem ugotovili, da se jim to vseeno splača.