Kvalitetne in ne kvalitetne tende

Ko se nam poraja vprašanje tende cena, se zavedamo, da se cena giblje odvisno od tega ali dobimo kvalitetno moderno tendo ali dobimo manj kvalitetno in klasično tendo.

Danes so tende zelo praktične in marsikatera hiša jih ima. Tako kot smo rekli, pa je odvisno kakšne ima od tende cena. Smo v času, ko so prihodki ljudi res različni. Pri poročilih poslušamo enkrat o ljudeh, ki nimajo hrane za svoje otroke, drugič pa o velikih denarnih prilivih ljudi. Kot, da se bomo spet kmalu delili na revne in bogate. No tukaj pa pride ob želji, da si privoščimo tendo, tudi odgovor tende cena.

Na žalost je tako. Če bomo drago plačali bo naša tenda kvalitetna, imela bo dolgoletno garancijo, uglavnem vse se bo vrtelo okoli drage tende, tudi za morebitna popravila, bomo imeli na voljo človeka takoj. Drugače pa je pri poceni tendah, ki so nekvalitetne. Tukaj vidimo razliko tende cena, saj v tem primeru bomo ostali sami, ne bo garancije in če se nam bo kaj pokvarilo, bomo mogli na lastne stroške popraviti.

Ja lahko bi rekli, da je to krivično. Saj tisti, ki že tako nima denarja, ostane z tendo sam, tisti, ki pa mu denar ni problem, pa mu je tudi vse omogočeno in popravljeno brez stroškov. Krivičen je ta svet.

Saj ne vem, kako bi lahko rekli, da tende cena je še kako pomembna, ampak, če že nimate veiko denarja, potem raje kupite najcenejšo in ne srednje kakovosti, saj boste v obeh primerih sami krili stroške popravila. Tako boste prihranili pri popravilu. Vsekakor pa tende cena vpliva na kvaliteto. Nikar ne mislite, da če boste kupili poceni tendo, da bo tenda enake kakovosti, kot tista z visoko ceno. Veste kako pravijo malo denarja, malo muzike. Katero si lahko privoščite, pa je vaša odločitev, le pravo izberite, da bo krasila vaš dom.