Poglejte kakšne podložke imajo vaši novi stoli

Takrat, ko smo kupovali nove stole, res nisem dala poudarka na podložke, niti pomislila nisem nanje. Ko pa smo stole namestili v kuhinjo in jih začeli uporabljati, sem vsake toliko našla podložke pod mizo. Nisem se kaj dosti obremenjevala z tem, metala sem jih stran. 

S časoma pa me je ropotanje stolov po tleh začelo motiti, začela sem opozarjati moža in otroke, naj ne vlečejo toliko stolov po tleh, ker preveč ropota in še tla se bodo uničila, ko sem začela premišljevati od kdaj me to moti, sem se spomnila, da sem našla podložke na tleh in jih metala stran. To pa je bila napaka, sedaj vidim, kakšna je razlika, če stoli imajo podložke ali pa ne. Povedala sem svojemu možu, kaj sem naredila, seveda to ni bilo prav, pravzaprav mi je rekel, kako nisem pomislila, da bodo stoli sedaj drsali po tleh. 

Ni me kaj dosti ganilo, rekla sem mu, da se dajo podložke kupiti in zakaj je sedaj tako jezen, kajti podložke so padale dol ravno zaradi njega in sina, ker sta stole vedno vlekla po tleh. Ni se mi ljubilo ukvarjati in debatirati s tem, zato sem šla v trgovino, kjer prodajajo takšne stvar in kupila dobre podložke, ki se dobesedno privijačijo. Tega seveda nisem doma delala sama, čeprav verjamem ,da bi mi uspelo, dala sem jih možu, da naj jih montira. Malo je čudno pogledal, ker je poznal samo tiste, ki se prilepijo, ti pa so bili takšni, ki jih je moral privijačiti. Končno so stoli imeli dobre podložke, tisti so res bili čisto osnovni in slej ko prej bi padli dol in bi jih bilo potrebno kupiti nove. 

Vem pa, da bom že sedaj, če bomo kupovali nove stole pogledala takoj na začetku, kakšni podložke so zraven, da vidim, ali so samo osnovni, ki bodo padli dol ali so kakšni boljši.