Obdobje, da spregledam in si pomagam, čaka me osebna rast

Sedaj sem imel obdobje, ko sem stagniral, enostavno sem živel iz dneva v dan in prav nič naredil, delal sem samo tiste stvari, ki sem jih mogel, tako se je moje življenje ustavilo, moja osebna rast je stala, takrat, ko sem bil v tem obdobju nisem niti pogrešal drugega načina življenja, tako sem živel iz dneva v dan in nisem pogrešal ničesar, tako sem se navadil. 

Ko pa sem se tako rekoč prebudil, sem spoznal, da moja osebna rast stoji, nisem se spreminjal, učil, razvijal, ničesar se pri meni ni zgodilo, moje življenje je bilo kar nekaj, ko sem to spoznal, da živim tako dolgočasno, da bi bilo čisto vseeno, da me ne bi bilo sem se streznil. To me je šokiralo in tako sem se prebudil in prav tako se je prebudila moja osebna rast, ta dan sem spoznal ,da moram vstati in iti. Da ni pomembno kaj bom počel, kako se bom razvijal, kaj se bom učil, glavno je bilo, da se dogaja.

Zavedal sem se, da je osebna rast velik izziv zame in da bo prinesla spremembe, nisem še vedel v katero smer grem, ker pa sem hotel početi stvari, ki me osrečujejo sem tudi pričakoval lepo prihodnost, v kateri bom srečen, tako sem sam sebe izpolnil. 

Končno sem šel naprej, ta občutek je fenomenalni, kako srečen sem postal, predvsem pa to, koliko stvari lahko narediš v enem dnevu, jaz sem sedaj doživel v enem dnevu kar sem prej v mesecu sni, žalostno ampak resnično. 

Ker sem veliko delal na sebi se je moja osebna rast razvijala, pogledal sem vase, v moja dejanja, začel sem se razumeti, prišli so dnevi, ko sem se še spraševal. A to je bila osebna rast, ni bilo vedno lepo a vedel sem da grem proti vrhu in to je bilo bistvo.