Moj dragi je prišel v leta, ko potrebuje anti age kremo

Že nekaj časa opažam, da koža mojega dragega ni več takšna kot je bila včasih. Pred nekaj dnevi, ko sva sedela skupaj na zajtrku, pa sem videla, da potrebuje anti age kremo, ker je njegova koža izgledala suha, utrujena in polna gub. Nisem mogla verjeti, res, da se je te dni zelo slabo počutil in da se je to počutje vleklo dlje časa. Bolj, kot sem ga spraševala, kaj je narobe, mi ni znal povedati ničesar, samo, da se slabo počuti.

Moški včasih potrebujejo malo  vzpodbude, tako sem se odločila, da mu grem sama kupit anti age kremo in ga presenetim. Dnevi so tekli in on je še kar poležaval, da se mu ničesar enostavno ne da. Tako sem ga eno jutro presenetila in vztrajala, da se uredi, obrije, da ga bom ostrigla in potem sem ga še presenetila in namazala z anti age kremo. Bil je kar malo šokiran, zakaj ga jaz mažem z kremo, potem pa sem mu lepo razložila, da imam počasi njegove slabe volje dovolj in da naj se pogleda, kakšen je. Pokazala sem mu anti age kremo, ki sem mu jo kupila in mu rekla, naj se vsako jutro in vsak večer z njo maže, da je za njegov tip kože in mu bo naredila lepo kožo na obrazu. 

Videla sem, da ne verjame v kreme, ker se tudi nikoli ni mazal z njimi, jaz pa sem ga vsak večer in vsako jutro opozorila, da na anti age kremo ni pozabil. Po enem mesecu je bil videti veliko lepši, njegova koža na obrazu ni bila več tako utrujena, suha, sedaj je bila negovana, vse zahvale pa gredo meni.

Moški se mogoče anti age kreme izogibajo, ker jih je sram uporabljati takšne kreme, bilo pa bi prav, da bi bili bolj pozorni do svoje kože.