Prijatelj, ki komaj čaka, da se kajaking sezona začne

Zelo si želim, da bi lahko nekega dne preskusila ali je kajaking res tako zelo zanimiv šport. Imam prijatelja, ki mi vedno vneto razlaga, kako navdušen je nad tem in kako komaj čaka, da bo lahko odprl sezona za kajaking letos, saj je sedaj vse mnogo bolje kakor prejšnja leta, ko nisi mogel nikamor normalno. Res, da je bilo spomladi in poleti vse bolj odprto, ampak vseeno ne popolnoma in če ne drugega tudi ni bil najboljši občutek kamorkoli hoditi, ko je bilo toliko slabe volje povsod.

Prijatelj, ki komaj čaka, da se kajaking sezona začne

Letos je končno celo leto za nami, ko ni več nobenih omejitev glede covida in se mi zdi, da smo prav vsi že vse pozabili, ker se nam ne da več s tem ukvarjati. Življenje je šlo naprej in na srečo končno na bolje. To je vsekakor tudi glavni razlog, da se prijatelj tako zelo veseli kajaking sezone, saj se bo lahko končno sproščeno naužil svojega najljubšega športa, ki ga je zadnja leta moral dajati malce na stran. Prav res mu privoščim, da bo imel zelo lepo vreme in vse, kar je treba, da bo njegova kajaking sezona, kar se da prijetna.

Morda sem mu bom en dan celo pridružila, če bom našla način, kako lahko pridem do svoje opreme. Sicer ne vem, koliko je pametno, da grem nekam na kajaking brez znanja, ampak po drugi strani bi pa rada najprej preskusil ta šport, preden se odločim, da bi se bolj resno spravila v to.

Do poletja, ko bom imela čas, je že zelo veliko časa in do takrat se lahko marsikaj zgodi. Lahko, da bom na koncu popolnoma pozabila na kajaking in se bom raje osredotočila na kaj drugega. Lahko pa, da bom res uživala v naravi v naši mali Sloveniji, ker je vseeno zelo veliko kotičkov, ki so zelo primerni za kajaking in še kaj drugega.