Vrtnarstvo Pori ima zelo veliko izbire in res nam ne bo žal iti tja

Ko sem se preselila v novo stanovanje, sem se tega res zelo veselila, predvsem zaradi tega, ker sem imela veliko teraso pred stanovanjem. Terasa je bila meni zelo pomembna in ravno zato sem se tudi preselila v tisto stanovanje, ker me je najbolj navdušila terasa.

Vedela sem kaj bi rada s to teraso naredila in v mislih sem imela zelo veliko rož. Vedela sem tudi, na koga se lahko zanesem in takoj sem pomislila na vrtnarstvu Pori. Vrtnarstvo Pori je meni bilo zelo znano, saj sem tam že bila in sem velikokrat kupila različne rože, ki so mi še dandanes zelo všeč. Ravno zato sem se takoj odpravila v vrtnarstvo Pori, ko sem se preselila v to novo stanovanje, saj sem imela neko vizijo. Vedela sem, katere rože želim imeti na tej terasi, a vseeno sem bila še odprta ideja. Vedela sem, da mi bodo tudi prodajalci tam znali kaj svetovati in povedati, kaj bi se splačalo imeti na moji terasi. Tako je tudi bilo. Ko sem prišla tja si je takoj prodajalka začela govoriti, kaj vse bi lahko dala na svojo teraso in jaz sem jo seveda tudi poslušala, saj je imela nekaj dobrih idej.

Vrtnarstvo Pori ima zelo veliko izbire in res nam ne bo žal iti tja

Ko sem šla ven jaz sem bila res zelo vesela in doma sem komaj čakala, da se lotim tega projekta. Terasa je bila, že v roku ena dneva narejena in res je bila zelo lepa. Vrtnarstvo Pori mi je pri temu zelo veliko pomagal. Čisto vsakič ko dobim obisku si zelo lepo pohvalijo mojo traso, kar mi je seveda zelo všeč, saj je to le potrditev, da je moja vizija nekako res lepa in da je to samo všeč. Bila sem zelo vesela, ko sem lahko uredila svojo teraso na tako lep način in brez kakršnihkoli problemov. To bi definitivno še kdaj ponovila in tudi verjamem, da se bom v vrtnarstvo Pori še kdaj vrnila po kakšne rože, saj so imeli tam res zelo veliko izbire.