Letošnje poletje bom preskusila nov šport in to je surfanje

Že nekaj časa si želim, da bi lahko šla na Kanarske otoke ali na Portugalsko na dopust. Ravno v teh krajih imajo najbolj všečne tečaje za surfanje. Moja želja je bila, da bi to naredila že kakšno leto prej, ampak, se zaradi svetovne pandemije ni uresničila. Letos je pa končno vse bolj svobodno in res imam željo, da bi sla.

Najbolj me vleče na Portugalsko pa niti ne vem, zakaj. Na Kanarske otoke hodijo vsi, se mi zdi in res si želim srečati čim manj poznanih ljudi tam. To bi bilo skoraj enako, kot če bi šla v Portorož na dopust. Tokrat si pa res želim nekam čisto drugam. Morda bom vzela celo paket, ki vključuje jogo. To bi bilo vrhunsko. Ideja, da bi se udeležila surf kampa, je namreč nastala iz tega, da bi šla na na joga kamp. Ko sem si ogledovala možnosti, sem pa namreč naletela na vse možne kombinacije in seveda potem našla tudi kampe, kjer se samo surfa. Mislim pa, da mi je možnost, kjer bi bila joga in surfanje mnogo bolj všečna, ker bi res rada šla na joga kamp. Mnogo je mikavnih možnosti, imam pa tudi še nekaj časa, da se odločim in splaniram. Lahko, da mi bo kakšen kamp ušel, ker bo razprodan, sicer ima pa večina kampov več terminov in mislim, da bi zagotovo našla nekaj, kar bi mi ustrezalo.

Letošnje poletje bom preskusila nov šport in to je surfanje

Surfanje je nedvomno prioritetno, za jogo se bom pa odločila naknadno. Glede na to, da bo surfanje verjetno bolj obremenjujoče za telo, kot joga, lahko, da mi bo bolj ustrezala masaža kakor pa joga.