Ko imajo kavni aparati toliko izbire, da se, kar izgubiš

Med ponudbo, ki jo imajo kavni aparati, sem končno našla idealnega. Poleg tega, da ima na voljo vse, kar potrebujem, je tudi takšne oblike in barve, da mi odgovarja. Edino, preden sem ga izbrala, sem potrebovala res dolgo časa, saj imajo kavni aparati lahko danes, prav izgubiš. Zlasti če budget, ki ga imaš na voljo, ni ravno visok, ampak povprečen. Tam je res toliko iskanja, da najdeš popolnega zase. No, odvisno kaj hočeš tudi malo. Jaz sem imela malce podobne želje in enostavno vsi kavni aparati niso bili pravi.

Včeraj sem ga naročila, naslednji teden enkrat bo tukaj. Kmalu mi ne bo treba več kuhati klasične kave. Saj je zelo dobra, ampak, sem se je že malce naveličala. Malo mi je žal, da nimam več denarja na voljo, saj bi sicer kupila nekaj od tistega, kjer so kavni aparati tudi za kapučino. Sicer ne pijem mleka, ampak ko kdo pride na obisk, bi lahko ponudila tudi kaj takega. Imamo namreč zelo veliko obiskov. Pa še vem, da zelo veliko ljudi pije kapučino ali pa latte kavo. In v takšnih primerih bi bilo to res odlično. Morda pa kdaj vseeno pridem do tega. Ampak nekako takšni kavni aparati stanejo trikrat več, toliko pa ne dam, ta trenutek zanj. Je tale za začetek popolnoma dovolj. 

Moj mož bo zelo zadovoljen, ker vstaja zelo zgodaj zjutraj in se mu nikakor ne da več kuhati kave, pa si jo zelo želi spiti doma. Tako, da vedno odide v bližnjo kavarno, ampak se mu tudi to ne da več, ker je vedno vse enako. Zelo si želi doma prebrati časopis v miru in si narediti načrt za to, da bo lahko imel kar se da organiziran dan. Večino stvari si pripravi teden vnaprej, ampak vseeno so malenkosti, ki jih mora urejati sproti. On pije črno kavo, tako, da so bili skoraj vsi kavni aparati, ki sem jih gledala idealni zanj, ampak mislim, da je ta vseeno najboljši.